Сениори П21

РБ Место ID Натпреварувач Екипа БР. ТУРНИРИ Државно првенство на Македонија 2022 Телеком 1 2022 Телеком 2 2022 ТОП 8  Вкупно поени
            Пласман Поени Пласман Поени Пласман Поени Пласман Поени  
1 1 72 Дамјан Стојчев (72) Шампион ФА 4 1 375 1 233 1 233 1 325 1166
2 2 190 Нико Доага (190) Крушево 4 2 293 8 55 2 144 5 152 644
3 3 188 Teодор Волкановски (188) Крушево 4 4 199 4 89 4 89 2 238 615
4 4 178 Александар Јакимовски (178) Крива Паланка 3 4 199 2 144     3 186 529
5 5 108 Даниел Главевски Зхоу  (108) Пелагонија 4 8 123 8 55 4 89 4 162 429
6 6 130 Борис Секулов (130) Астраион 4 8 123 16 34 8 55 6 142 354
7 7 47 Андреј Стојановски (47) Крива Паланка 4 8 123 8 55 пвг 8 7 132 318
8 8 131 Томе Милев (131) Астраион 4 пвг 18 8 55 8 55 8 122 250
9 9 73 Лука Стојчев (73) Шампион ФА 2 8 123 4 89         212
10 10 144 Антонио Аврамски (144) Берово 3 пвг 18 16 34 8 55     107
11 11 299 Филип Ангела (299) Пелагонија 3 пвг 18 у 5 8 55     78
12 12 177 Антонио Крстевски (177) Крива Паланка 1     16 34         34
13 12 158 Леонид Гошев (158) Винспин 1     16 34         34
14 14 203 Андреј Васевски (203) Куманово 3 пвг 18 пвг 8 у 5     31
15 15 261 Антонио Вељановски (261) Пелагонија 3 у 11 пвг 8 у 5     24
16 16 347 Кристијан Каламадевски (347) Берово 3 у 11 у 5 у 5     21
17 17 206 Лука Дворник (206) Рисови 2 У 11     пвг 8     19
18 18 153 Андреј Печински (153) Берово 1 у 11             11
19 19 76 Иван Богатинов (76) Шампион ФА 1     пвг 8         8
20 20 404 Љупчо Треновски (404) Берово 1         у 5     5
21 20 345 Михаил Стојаноски (345) Студент 1     у 5         5
22 20 420 Кристијан Митев (420) Пелагонија 1     у 5         5
23 20 161 Лука Серафимовски  (161) Винспин 1     у 5         5
24 20 440 Андреј Бејковски (440) Пелагонија 1     у 5         5

Резултати од Топ 8 2022 мажи У21

Резултати од Државно првенство У21 микс двојки 2022

Резултати од Државно првенство У21 мажи двојки 2022

Резултати од Државно првенство У21 мажи 2022

Резултати од Телеком Мастерс 2 У21 мажи 2022

Резултати од Телеком Мастерс 1 У21 мажи 2022

Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај