Пионери

Место Натпреварувач Екипа Одиграни турнири Државно првенство на Македонија   Телеком 1   Телеком 2   ТОП 8    Вкупно поени
        Пласман Поени     Пласман Поени     Пласман Поени     Пласман Поени      
1 Теодор Волкановски Крушево 1         1 233                     233
2 Даниел Главевски Зхоу Пелистер 1         2 144                     144
3 Александар Јакимовски Крива Паланка 1         4 89                     89
4 Даниел Атанасов Винспин 1         4 89                     89
5 Лука Стојчев Шампион ФА 1         8 55                     55
6 Борјан Цветковски Студент 1         8 55                     55
7 Антонио Крстевски Крива Паланка 1         8 55                     55
8 Војдан Тодоров Дебар Мaало  1         8 55                     55
9 Адам Андоновски Крива Паланка 1         16 34                     34
10 Милан Додевски Куманово 1         16 34                     34
11 Иле Јовановски Крушево 1         16 34                     34
12 Томе Милев Астраион 1         16 34                     34
13 Ален Василев Струмица 1         16 34                     34
14 Стефан Христов Дебар Мaало 1         16 34                     34
15 Бошко Солевски Астраион 1         16 34                     34
16 Лука Дворник Рисови 1         16 34                     34
17 Димитар Мијајлески Работнички 1         0 0                     0
18 Лука Серафимовски Струмица 1         0 0                     0
19 Илија Лазаревски Астраион 1         0 0                     0
20 Христијан Михајловски Крушево 1         0 0                     0
21 Ѓорѓиј Секуловски Студент 1         0 0                     0
22 Никола Ѓурчевски Рисови 1         0 0                     0
23 Марко Лозановски Пелистер 1         0 0                     0
24 Анте Василев Струмица 1         0 0                     0
25 Тоше Каровски Рисови 1         0 0                     0
26 Давид Богдановски  Младост 96 1         0 0                     0
27 Лука Тодоровски  Пелистер 1         0 0                     0
28 Борис Секулов  Струмица 1         0 0                     0
29 Филип Атанасов  Астраион 1         0 0                     0
30 Андреј Петрушев Берово 1         0 0                     0
31 Ненад Тиловски Телеком-НЕЦ 1         0 0                     0
32 Иван Таневски  Младост 96 1         0 0                     0
33 Славе Југовски  Астраион 1         0 0                     0
34 Лука Огненовски  Младост 96 1         0 0                     0
35 Антонио Вељановски  Пелистер 1         0 0                     0
36 Ѓорѓи Цветанов  Астраион 1         0 0                     0
37     0                                 0
38     0                                 0
39     0                                 0
40     0                                 0
41     0                                 0
42     0                                 0
43     0                                 0
44     0                                 0
45     0                                 0
Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај