Мини кадети U-11

РБ Место ID Натпреварувач Екипа БР. ТУр. Државно првенство на Македонија 2023 Телеком 1 2023 Телеком 2 2023 ТОП 8 2023 Вкупно поени
            Пласман Поени Пласман Поени Пласман Поени Пласман Поени  
1 1 420 Кристијан Митев (420) Пелагонија 3 2 293 1 233     1 325 851
2 2 440 Андреј Бејковски (440) Пелагонија 3 1 375 2 144     2 238 757
3 3 472 Јован Пармачки (472) Берово 3 4 199 4 89     3 186 474
4 4  533  Дарис Мемиќ (533) Патриоти 3 4 199 4 89     4 162 450
5 5 560 Димитар Парасков (560) Берово 3 8 123 8 55     7 132 310
6 6 567 Михаил Цековски (567) Берово 3 8 123 пвг 8     5 152 283
7 7 562 Филип Ќурчивски (562) Берово 2 8 123         6 142 265
8 8 566 Филип Цековски (566) Берово 3 16 76 8 55     8 122 253
9 9 617 Благој Ѓорчески (617) Крушево 1 8 123             123
10 10 549 Петар Поповски       (549) Берово 2 16 76 у 5         81
11 11 555 Марко Белчовски (555) Берово 1 16 76             76
12 11 618 Димитар Богоески (618) Крушево  1 16 76             76
13 13 583 Павел Калевски  (583) Пелистер 1 у 11             11
14 13 608 Мартин Велков (608) Астраион 1 у 11             11
15 13 582   Дамјан Масалковски  (582)  Пелистер 1 у 11             11
16 13 614 Филип Музоски (614) Пелистер 1 у 11             11
17 17 550 Марко Цикарски (550) Берово 1     пвг 8         8
18 18 548 Матеј Боболински (548) Берово 1     у 5         5
19 18 547 Григори Боболински  (547) Берово 1     у 5         5

Резултати од Телеком Мастерс 1 У11 - мини кадети 2023.

Резултати од Државно првенство У11 поединечно - мини кадети 2023.

Резултати од Државно првенство У11 двојки - мини кадети 2023.

Резултати од Топ 8 У-11 мини кадети 2023.

Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај