Сезона 2023/24

 Место  ЕКИПА  Казна   Вкупно   Победи   Порази   Добиени мечеви   Изгубени мечеви   Разлика   Бодови 
1 Берово 1   0 0 0 0 0 0 0
2 Рисови   0 0 0 0 0 0 0
3     0 0 0 0 0 0 0
4 Крушево   0 0 0 0 0 0 0
5 Пелагонија   0 0 0 0 0 0 0
6  Младост 96    0 0 0 0 0 0 0
7 Младост    0 0 0 0 0 0 0
8 Берово 2   0 0 0 0 0 0 0

 

Женска Јуниорска Лига 

 

I КОЛО

 26.11.2023 

Берово 1 - Берово 2   :   VIII КОЛО Берово 2 - Берово 1   :  
Рисови - Младост    :   Младост  - Рисови   :  
  - Младост 96   :   Младост 96 -   :  
Крушево - Пелагонија   :   Пелагонија - Крушево   :  

II КОЛО

 26.11.2023 

Берово 2 - Пелагонија   :   IX КОЛО Пелагонија - Берово 2   :  
Младост 96 - Крушево   :   Крушево - Младост 96   :  
Младост  -     :   - Младост    :  
Берово 1 - Рисови   :   Рисови - Берово 1   :  

III КОЛО

 26.11.2023 

Рисови - Берово 2   :   X КОЛО Берово 2 - Рисови   :  
  - Берово 1   :   Берово 1 -   :  
Крушево - Младост    :   Младост  - Крушево   :  
Пелагонија - Младост 96   :   Младост 96 - Пелагонија   :  

IV КОЛО

02.12.2023

Берово 2 - Младост 96   :   XI КОЛО Младост 96 - Берово 2   :  
Младост  - Пелагонија   :   Пелагонија - Младост    :  
Берово 1 - Крушево   :   Крушево - Берово 1   :  
Рисови -      :      - Рисови   :  

V КОЛО

02.12.2023

  - Берово 2   :   XII КОЛО Берово 2 -      :  
Крушево - Рисови   :   Рисови - Крушево   :  
Пелагонија - Берово 1   :   Берово 1 - Пелагонија   :  
 Младост 96  - Младост    :   Младост  -  Младост 96    :  

VI КОЛО

03.12.2023

Берово 2 - Младост    :    XIII КОЛО  Младост  - Берово 2   :  
Берово 1 -  Младост 96    :    Младост 96  - Берово 1   :  
Рисови - Пелагонија   :   Пелагонија - Рисови   :  
  - Крушево   :   Крушево -   :  

VII КОЛО

03.12.2023

Крушево - Берово 2   :   XIV КОЛО Берово 2 - Крушево   :  
Пелагонија -     :   - Пелагонија   :  
Младост 96 - Рисови   :   Рисови - Младост 96   :  
Младост  - Берово 1   :   Берово 1 - Младост    :  
Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај