Јуниори

РБ Место ID Натпреварувач Екипа БР. ТУРНИРИ Државно првенство на Македонија 2022 Телеком 1 2022 Телеком 2 2022 ТОП 8 2022 Вкупно поени
            Пласман Поени Пласман Поени Пласман Поени Пласман Поени  
1 1 178 Александар Јакимовски (178) Крива Паланка 4 1 375 1 233 1 233 6 142 983
2 2 73 Лука Стојчев (73) Шампион ФА 4 2 293 2 144 8 55 3 186 678
3 3 188 Teодор Волкановски (188) Крушево 4 4 199 4 89 2 144 4 162 594
4 4 108 Даниел Главевски Зхоу  (108) Пелагонија 4 8 123 8 55 4 89 1 325 592
5 5 190 Нико Доага (190) Крушево 4 16 76 4 89 4 89 2 238 492
6 6 203 Андреј Васевски (203) Куманово 4 4 199 16 34 16 34 8 122 389
7 7 130 Борис Секулов (130) Астраион 4 8 123 8 55 8 55 5 152 385
8 8 177 Антонио Крстевски (177) Крива Паланка 4 8 123 8 55 16 34 7 132 344
9 9 131 Томе Милев (131) Астраион 3 8 123 16 34 16 34     191
10 10 144 Антонио Аврамски (144) Берово 3 16 76 16 34 8 55     165
11 10 404 Љупчо Треновски (404) Берово 3 16 76 8 55 16 34     165
12 12 47 Андреј Стојановски (47) Крива Паланка 3 16 76 16 34 16 34     144
13 12 261 Антонио Вељановски (261) Пелагонија 3 16 76 16 34 16 34     144
14 12 299 Филип Ангела (299) Пелагонија 3 16 76 16 34 16 34     144
15 15 204 Ведран Рангелов (204) Куманово 2 16 76 пвг 8         84
16 16 347 Кристијан Каламадевски (347) Берово 2     16 34 16 34     68
17 17 206 Лука Дворник (206) Рисови 2 у 11     8 55     66
18 18 15 Лука Огненоски (15) Младост 96 1     16 34         34
19 19 345 Михаил Стојаноски (345) Студент 3 у 11 пвг 8 у 5     24
20 20 420 Кристијан Митев (420) Пелагонија 2 у 11 у 5         16
21 20 440 Андреј Бејковски (440) Пелагонија 2 у 11 у 5         16
22 20 138 Славе Југовски (138) Астраион 2 у 11     у 5     16
23 23 364 Петар Мукаетов (364) Кавадарци 2     пвг 8 у 5     13
24 23 385 Глигор Доневски (385) Куманово 2     пвг 8 у 5     13
25 23 76 Иван Богатинов (76) Шампион ФА 2     пвг 8 у 5     13
26 26 344 Георгиј Стојаноски (344) Студент 1 у 11             11
27 27 292 Иван Милков (292) Кавадарци 2     у 5 у 5     10
28 28 129 Ненад Тиловски (129) Телеком НЕЦ 2 1     пвг 8         8
29 29 499 Дарко Китановски (499) Пелагонија 1     у 5         5
30 29 500 Марко Китановски (500) Пелагонија 1     у 5         5
31 29 21 Филип Јанчески (21) Младост 96 1     у 5         5
32 29 369 Петар Кочомилески (369) Младост 96 1     у 5         5
33 29 501 Стефан Белџигеровски (501) Пелагонија 1     у 5         5

 

Целосни резултати Топ 8 У19 мажи 2022.

Целосни резултати Државно првенство 2022 У19 мажи.

Целосни резултати Телеком Мастерс 1 У19 мажи.

Целосни резултати Телеком Мастерс 2 У19 мажи.

Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај