Сезона 2023/24

 

Место ЕКИПА Казна Вкупно Победи Порази Добиени мечеви Изгубени мечеви Разлика Бодови
1  10 60 АС Ѓорче Петров    12 11 1 47 9 38 23
2 Куманово   12 9 3 42 25 17 21
3 Патриоти   12 8 4 40 27 13 20
4 Пелистер   12 6 6 34 34 0 18
5 Хепи   12 4 8 27 34 -7 16
6 Кратово   11 2 9 12 41 -29 13
7 Саса   11 1 10 11 43 -32 12
8     0 0 0 0 0 0 0

 

РАСПОРЕД

I ТЕРМИН (14.10.2023)

 I коло   11ч

Хепи – Саса   4:0

10 60 АС Ѓорче Петров – Патриоти   4:0

Куманово  – Кратово   4:1

Пелистер слободни

 

II ТЕРМИН (21.10.2023)

 

II коло . 10ч                                                                                         III коло . 14ч

                10 60 АС Ѓорче Петров – Хепи         4:1                             10 60 АС Ѓорче Петров – Саса  4:0

        Патриоти – Саса                         4:0                                                  Патриоти – Хепи    4:1

                Кратово – Пелистер                 4:3                                                     Куманово – Пелистер    2:4

               Куманово слободни                                                                           Кратово слободни

               

                      III ТЕРМИН (05.11.2023)

 

IV коло. 10ч                                                                                        V коло . 14ч

       Пелистер – Патриоти  4 : 3                                                                Пелистер–10 60 АС Ѓ. Петров  0 : 4

     Хепи – Кратово   4 : 0                                                                                   Хепи – Куманово  3 : 4

       Саса – Куманово     1 : 4                                                                           Саса – Кратово  2 : 4

   1060 АС Ѓорче Петров слободни                                                           Патриоти слободни

               

               

                      IV ТЕРМИН (18.11.2023)

 

VI коло . 10ч                                                                                       VII коло . 14ч

   Куманово–10 60 АС Ѓорче Петров  4 : 3                                                        Куманово – Патриоти  4 : 3

                Кратово – Патриоти   1 : 4                                                                      Кратово–10 60 АС ЃорчеПетров  0 : 4

     Пелистер – Хепи      4 : 3                                                                           Пелистер – Саса  3 :4

    Саса слободни                                                                                   Хепи слободни

V ТУРНУС (09.03.2024)

 

VIII коло   11ч

Саса – Хепи   1 : 4

Патриоти – 10 60 АС Ѓорче Петров   2 : 4

Кратово – Куманово  0 : 4

Пелистер слободни

 

VI ТУРНУС (31.03.2024)

 

IX коло  10ч                                                                            X коло  14ч

              Хепи –  10 60 АС Ѓорче Петров    0 : 4                             Саса – 10 60 АС Ѓорче Петров 0 : 4

              Саса – Патриоти        3 : 4                                                   Хепи – Патриоти  1 : 4

              Пелистер – Кратово   4 : 1                                                                Пелистер – Куманово  1 : 4

              Куманово слободни                                                               Кратово слободни

             

                                                                     VII ТУРНУС (13.04.2024)

 

XI коло  10ч                                                                           XII коло 14ч

              Патриоти – Пелистер    4 :3                                            1060АСЃ. Петров –Пелистер  4 : 0

              Кратово – Хепи         1 : 4                                                 Куманово – Хепи   4 : 1

              Куманово – Саса   4 : 0                                                                  Кратово – Саса

              1060 АС Ѓорче Петров слободни                                Патриоти слободни

             

             

                                                                    VIII ТУРНУС (11.05.2024)

 

XIII коло 10ч                                                                           XIV коло 14ч

              10 60 АС Ѓорче Петров –Куманово         4 : 2                                 Патриоти – Куманово  4 : 2

              Патриоти – Кратово               4 : 0                                                 1060АСЃорчеПетров –Кратово  4 : 0

              Хепи – Пелистер         1  :  4                                                            Саса – Пелистер    0  :  4

              Саса слободни                                                          Хепи слободни

Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај