Сезона 2023/24

ПРВА ЛИГА – СЕНИОРКИ

 

 Место  ЕКИПА Казна  Вкупно   Победи   Порази   Добиени мечеви   Изгубени мечеви   Разлика   Бодови 
1  Крива Паланка    6 6 0 24 5 19 12
2 Берово 1   6 5 1 21 11 10 11
3 Младост 96   6 4 2 19 14 5 10
4 Рисови   6 2 4 15 16 -1 8
5 Шампион Фа   6 2 4 15 20 -5 8
6 Младост   6 2 4 12 19 -7 8
7 Берово 2   6 0 6 3 24 -21 6
8     0 0 0 0 0 0 0

 

I ТЕРМИН (14.10.2023)

 

I коло   11ч

Берово1 – Берово2  4:0

Младост  – Младост 96   2:4

Крива Паланка – Шампион ФА   4:1

 

II ТЕРМИН (21.10.2023)

 

II коло . 10ч                                                                             III коло . 14ч

                                                Рисови – Берово 2     4 : 0                                                             Рисови– Берово 1    2 : 4                    

              Младост 96 – Крива Паланка   1 : 4                                              Младост 96 – Шампион ФА   4 : 2

              Младост – Шампион ФА    4 :2                                                 Младост – Крива Паланка   1 : 4

             

                                                                     III ТЕРМИН (11.11.2023)

 

IV коло. 10ч                                                                           V коло . 14ч

              Рисови - Крива Паланка         1 : 4                                                                                 

                                                                                               Шампион ФА – Рисови  4 : 3 

Берово1 – Младост 96   4 : 2                                                          Берово 1 – Младост  4 : 1

              Берово2 – Младост   1 : 4                                                              Берово 2 – Младост 96  1 : 4

             

             

             

                                                                    IV ТЕРМИН (25.11.2023)

 

VI коло . 10ч                                                                            VII коло . 14ч

                                                                                         Младост 96 – Рисови   4 :1 

              Младост – Рисови   0 :4                                                                                

              Крива Паланка – Берово 1    4 :1                                                      Крива Паланка – Берово 2  4 : 0

              Шампион ФА – Берово 2   4 : 1                                                   Шампион ФА – Берово 1  2 : 4

 

   V ТУРНУС (09.03.2024)

 

VIII коло   11ч

Берово2 – Берово1

Младост96 – Младост

Шампион ФА – Крива Паланка

Рисови слободни

 

VI ТУРНУС (30.03.2024)

 

IX коло  10ч                                                                                        X коло  14ч

                Берово2 – Рисови                                                                               Берово1 – Рисови

                Крива Паланка – Младост 96                                            Шампион ФА – Младост 96

                Шампион ФА – Младост                                                                Крива Паланка – Младост

                Берово1 слободни                                                                             Берово2 слободни

               

              VII ТУРНУС (13.04.2024)

 

XI коло 10ч                                                                                         XII коло  14ч

                Крива Паланка – Рисови                                                    Шампион ФА – Рисови

                Младост 96 – Берово1                                                        Младост – Берово1

                Младост – Берово2                                                                           Младост 96 – Берово2

                Шампион ФА слободни                                                  Крива Паланка слободни

               

               

VIII ТУРНУС (11.05.2024)

 

XIII коло  10ч                                                                                     XIV коло  14ч

                Рисови – Младост                                                                             Рисови – Младост 96

                Берово1 – Крива Паланка                                                               Берово2 – Крива Паланка

                Берово2 – Шампион ФА                                                     Берово1 – Шампион ФА

                Младост 96 слободни                                                           Младост слободни

 

 

Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај