Календар

КАЛЕНДАР за сезона 2023/24

 2023  Сениори/сениорки  O 40  U 21  U 19  U 15   U   13   U   11
 СЕПТЕМВРИ       
5-9       WTT Youth Star Contender Skopje    
20-24         EYS Serbia  
               
 ОКТОМВРИ  Сениори/сениорки  O 40  U 21  U 19  U 15  U 13  U 11
               
11         Турнир во Куманово по повод 11ти Октомври    
14 Женска лига 1термин,Втора лига 1 термин            
15 Супер лига 1 коло - Прва лига 1 коло            
           
21 Втора лига 2 термин, Женска лига 2термин            
22 Супер лига 2,3 коло - Прва лига 2,3 коло            
28 Супер лига 4,5 коло - Прва лига 4,5 коло             
               
29 Супер лига 6,7 коло - Прва лига 6,7 коло            
               
 НОЕМВРИ  Сениори/сениорки  O 40  U 21  U 19  U 15  U 13  U 11
4      Државно Првенство - Прилеп        
5 Втора лига 3 термин            
11 Женска лига 3 термин Турнир Куманово по повод 11ти Ноември          
12 Супер лига 8,9 коло - Прва лига 8,9 коло во Прилеп            
18 Втора лига 4 термин   Топ 8 - Прилеп        
19 Телеком Мастерс 1 - Прилеп            
25 Женска лига 4 термин            
26       Јуниорска лига машки и женски коло 3 кола      
               
 ДЕКЕМВРИ  Сениори/сениорки  O 40  U 21  U 19  U 15  U 13  U 11
2       Јуниорска лига машки и женски 3 кола - Битола      
3       Јуниорска лига машки и женски 3 кола - Битола      
6-10         Репрезентативен камп- подготовки за турнир    
15-17                                                            Новогодишен турнир -Нови Сад      
               
2024 Сениори/сениорки O 40 U 21 U 19 U 15 U 13 U 11
ЈАНУАРИ      
               
               
               
               
               
ФЕВРУАРИ Сениори/сениорки O 40 U 21 U 19 U 15 U 13 U 11
               
               
               
               
               
               
               
               
МАРТ Сениори/сениорки O 40 U 21 U 19 U 15 U 13 U 11
               
               
               
               
               
             
               
               
               
               
АПРИЛ Сениори/сениорки O 40 U 21 U 19 U 15 U 13 U 11
               
               
               
               
               
               
       
МАЈ Сениори/сениорки O 40 U 21 U 19 U 15 U 13 U 11
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
ЈУНИ Сениори/сениорки O 40 U 21 U 19 U 15 U 13 U 11
               
               
               
               
               
               
               
               
ЈУЛИ      

 

 

 

 

Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај