Сезона 2023/24

МАЖИ ЈУНИОРИ 

 

Место ЕКИПА Казна Вкупно Победи Порази Добиени мечеви Изгубени мечеви Разлика Бодови
1. Младост   8 8 0 24 3 21 16
2 Куманово   9 7 2 21 10 11 16
3 Пелагонија 1   8 6 2 21 7 14 14
4 Младост 96   8 3 5 10 20 -10 11
5 Пелагонија 2   8 2 6 9 21 -12 10
6  Дебар Маало    9 1 8 11 24 -13 10
7 Берово 2 8 2 6 10 21 -11 8

 

Распоред

I КОЛО

 26.11.2023 

Пелагонија 1 -  Пелагонија 2   3  :  0 

X КОЛО

17.03.2024

Пелагонија 2 - Пелагонија 1  0  :  3 
Младост - Младост 96 :  0  Младост 96 - Младост  0  :  3 
0 -     :     - 0   :  
  - Дебар Маало    :    Дебар Маало -     :  
Куманово - Берово  3  :  2  Берово - Куманово  0  :  3 

II КОЛО

26.11.2023

Пелагонија 2 - Берово   :  

XI КОЛО

17.03.2024

Берово - Пелагонија 2   :  
 Дебар Маало  - Куманово  0  :  3  Куманово - Дебар Маало  3 :
  -     :      -     :  
Младост 96 - 0   :   0 - Младост 96   :  
Пелагонија 1 - Младост  2 :  3  Младост - Пелагонија 1  3  :  1 

III КОЛО

26.11.2023

Младост - Пелагонија 2  3  :  0 

XII КОЛО

17.03.2024

Пелагонија 2 - Младост   :  
0 - Пелагонија 1   :   Пелагонија 1 - 0   :  
  - Младост 96   :    Младост 96 -     :  
Куманово -      :     - Куманово   :  
Берово - Дебар Маало  3 : Дебар Маало - Берово  3  :  0 

IV КОЛО

02.12.2023

Пелагонија 2 - Дебар Маало  3 : XIII КОЛО Дебар Маало - Пелагонија 2  1  :  3 
  - Берово   :   Берово -     :  
Младост 96 - Куманово  1  :  3  Куманово - Младост 96  3 :  0 
Пелагонија 1 -     :     - Пелагонија 1   :  
Младост - 0   :   0 - Младост   :  

V КОЛО

02.12.2023

0 - Пелагонија 2   :   XIV КОЛО Пелагонија 2 - 0   :  
  - Младост    :   Младост -     :  
Куманово - Пелагонија 1 : Пелагонија 1 - Куманово   :  
Берово - Младост 96  1  : Младост 96 - Берово   :  
Дебар Маало -     :     - Дебар Маало   :  

VI КОЛО

02.12.2023

Пелагонија 2 -     :   XV КОЛО   - Пелагонија 2   :  
Младост 96 - Дебар Маало  3  : Дебар Маало - Младост 96   :  
Пелагонија 1 - Берово  3 : Берово - Пелагонија 1   :  
Младост - Куманово  3 : Куманово - Младост   :  
0 -     :     - 0   :  

VII КОЛО

03.12.2023

  - Пелагонија 2   :   XVI КОЛО Пелагонија 2 -     :  
Куманово - 0   :   0 - Куманово   :  
Берово - Младост :  3 Младост - Берово   :  
Дебар Маало - Пелагонија 1 :  3 Пелагонија 1 - Дебар Маало   :  
  - Младост 96   :   Младост 96 -     :  

VIII КОЛО

03.12.2023

Пелагонија 2 - Младост 96 : XVII КОЛО Младост 96 - Пелагонија 2   :  
Пелагонија 1 -     :     - Пелагонија 1   :  
Младост - Дебар Маало :  0  Дебар Маало  - Младост   :  
0 - Берово   :   Берово - 0   :  
  - Куманово   :   Куманово -     :  

IX КОЛО

03.12.2023

Куманово - Пелагонија 2  3 :  XVIII КОЛО  Пелагонија 2 - Куманово   :  
Берово -     :     - Берово   :  
Дебар Маало - 0   :   0 -  Дебар Маало    :  
  - Младост   :   Младост -     :  
Младост 96 - Пелагонија 1  0 : Пелагонија 1 - Младост 96   :  
Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај