Мини кадетки U-11

РБ Место ID Натпреварувач Екипа БР. Тур Државно првенство на Македонија 2023 Телеком 1 2024 Телеком 2 2023 ТОП 8 2023 Вкупно поени
            Пласман Поени Пласман Поени Пласман Поени Пласман Поени  
1 1  515  Елена Марковска (515) Младост 2 1 375         1 325 700
2 2 558 Бојана Јовевска (558) Берово 3 8 123 1 233     3 186 542
3 3 412 Љубица Смилеска (412) Крушево 2 2 293         2 238 531
4 4 586 Натали Бејковска (586) Пелагонија 3 8 123 4 89     5 152 364
5 5 589  Елена Белџигеровска (589)  Пелагонија 2 4 199         4 162 361
6 6 418 Ана Смолиќ (418) Рисови 2 4 199 2 144         343
7 7 561 Изабела Ралповска (561) Берово 2 8 123         6 142 265
8 8 559 Марија Радинска (559) Берово 2 8 123         8 122 245
9 9 588 Калина Митева (588) Пелагонија 3 пвг 18 4 89     7 132 239
10 10 590 Ива Трајковски (590) Пелагонија 2 пвг 18 у 5         23
11 10 602 Матеа Трајковска (602) Крушево 2 пвг 18 у 5         23
12 12 556 Михаела Аврамска   (556) Берово 2 у 11 пвг 8         19
13 13 564 Ева Преметарска (564) Берово 1 пвг 18             18
14 14 554 Јована Трајановска  (554) Берово 1 у 11             11
15 14 580 Илина Шобевска  (580) Пелистер 1 у 11             11
16 14 581 Дона Ангелевска  (581) Пелистер 1 у 11             11

Резултати од Телеком Мастерс 1 У11-мини кадетки 2024.

Резултати од Државно првенство У11-мини кадетки поединечно 2024.

Резултати од Државно првенство У11-мини кадетки двојки 2024.

Резултати од Топ 8 У-11 мини кадетки 2024.

Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај