Сениорки

 РБ   МЕСТО  ID Натпреварувач Екипа БР. ТУРНИРИ Државно првенство на Македонија 2022 Телеком 1 2022 Телеком 2 2022 ТОП 8 2022 Вкупно поени
            Пласман Поени Пласман Поени Пласман Поени Пласман Поени  
1 1 187 Амелиа Николов (187) Шампион ФА 4 1 375 8 55 4 89 1 325 844
2 2 219 Ива Димитриевска (219) Рисови 4 8 123 1 233 8 55 5 152 563
3 3 181 Ана Стојановска (181) Крива Паланка 3 4 199     2 144 4 162 505
4 4 164 Билјана Младенова (164)   Шампион ФА   2 2 293         3 186 479
5 5 194 Софија Хасану (194) Крушево 4 8 123 2 144 8 55 8 122 444
6 6  366    Катарина Лаура Михајлов   (366) Телеком НЕЦ 2   2 4 199     1 233     432
7 7 220 Бојана Михајловска (220) Рисови 3 16 76     4 89 2 238 403
8 8 140 Изабела Ковачовска (140) Берово 1 4 8 123 4 89 16 34 7 132 378
9 9 183 Сара С.Стојановска (183) Крива Паланка 4 16 76 8 55 8 55 6 142 328
10 10 149 Михаела Чипевска (149) Берово 1 3 у 11 4 89 16 34     134
11 11 192 Васе Богоеска (192) Младост 96 2 16 76 8 55         131
12 11 195 Емилија Марковска (195) Крушево 2 16 76 8 55         131
13 13 193 Фани Јованоска (193) Крушево 2 8 123 у 5         128
14 14 339 Сара Ризовска (339) Берово 2 3 у 11 у 5 8 55     71
15 15 148 Сара Чипевска (148) Берово 2 2 у 11     16 34     45
16 15 152 Евгенија Пармачка (152) Берово 2 у 11     16 34     45
17 17 182 Сара А.Стојановска (182) Крива Паланка 2 пвг 18     у 5     23
18 18 424 Дина Кучевиќ Колевска (424) Берово 2 у 11     у 5     16
19 18 337 Моника Стајковска (337) Берово 2 2 у 11     у 5     16

 

Резултати од Топ 8 жени 2022

Резултати од Државно првенство 2022 - поединечно жени.

Резултати од Државно првенство 2022 - двојки жани.

Резултати од Државно првенство 2022 - мешани двојки.

Резултати од Телеком Мастерс 1 сениорки 2022

Резултати од Телеком Мастерс 2 сениорки 2022

 

 

Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај