Сениорки П21

  

МЕСТО  ID  Натпреварувач  Екипа  БР. ТУРНИРИ  Државно првенство на Македонија Телеком 1 Телеком 2 ТОП 8  Вкупно поени 
Пласман Поени Пласман Поени Пласман Поени Пласман Поени
1 219 Ива Димитриевска (219) Рисови 1     1 233         233
2 181 Ана Стојановска (181) Крива Паланка 1     2 144         144
3 220 Бојана Михајловска (220) Рисови 1     4 89         89
4 183 Сара С.Стојановска (183) Крива Паланка 1     4 89         89
5 192 Васе Богоеска (192) Крушево 1     8 55         55
6 166 Добринка Сотирова (166) Градба Промет 1     8 55         55
7 75 Мила Штркова (75) Шампион ФА 1     8 55         55
8 194 Софија Хасану (194) Крушево 1     8 55         55
9 195 Емилија Марковска (195) Крушево 1     пвг 8         8
10 133 Ивана Иванова (133) Астраион 1     пвг 8         8
11 134 Ангела Атанасова (134) Астраион 1     у 5         5
12 184 Деспина Ристовска (184) Крива Паланка 1     у 5         5
13 182 Сара А.Стојановска (182) Крива Паланка 1     у 5         5
Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај