Супер Лига – Сениори

СУПЕР ЛИГА – СЕНИОРИ

 

                                                                         ТАБЕЛА  СУПЕР  ЛИГА   
 Место  ЕКИПА  Вкупно   Победи   Порази   Добиени мечеви   Изгубени мечеви   Разлика   Бодови 
1  Младост 96 5 5 0 20 3 17 10
2  Шампион ФА 5 4 1 17 9 8 9
3  Младост 5 4 1 17 10 7 9
4  Крива Паланка 2007  5 3 2 16 13 3 8
5  Работнички 5 3 2 13 12 1 8
6  Нец 2  5 2 3 14 18 -4 7
7  Радовиш 5 2 3 12 17 -5 7
8  Вардар 5 1 4 10 17 -7 6
9  Нец 5 1 4 8 17 -9 6
10  Струга 5 0 5 9 20 -11 5

 

 I КОЛО  НЕЦ -  Работнички   2 :   4  X КОЛО  Работнички -  НЕЦ     :    
 Шампион ФА -  Вардар   4 :   1  Вардар -  Шампион ФА   :  
 НЕЦ 2 -  Струга   4 :   3  Струга -  НЕЦ 2   :  
 Младост 96 -  Младост   4   :   1    Младост -  Младост 96   :  
 Крива Паланка 2007   -  Радовиш   2 :   4  Радовиш -  Крива Паланка 2007   :  
 II КОЛО  Работнички -  Радовиш   4 :   0  XI КОЛО  Радовиш -  Работнички   :  
 Младост -  Крива Паланка 2007   4 :   2  Крива Паланка 2007   -  Младост   :  
 Струга -  Младост 96   0 :   4  Младост 96 -  Струга   :  
 Вардар -  НЕЦ 2   3 :   4  НЕЦ 2 -  Вардар   :  
 НЕЦ -  Шампион ФА   0 :   4  Шампион ФА -  НЕЦ   :  
 III КОЛО  Шампион ФА -  Работнички   4 :   1  XII КОЛО  Работнички -  Шампион ФА   :  
 НЕЦ 2 -  НЕЦ   1 :   4  НЕЦ -  НЕЦ 2   :  
 Младост 96 -  Вардар   4 :   0  Вардар -  Младост 96   :  
 Крива Паланка 2007 -  Струга   4 :   2  Струга -  Крива Паланка 2007   :  
 Радовиш -  Младост   3 :   4  Младост -  Радовиш   :  
 IV КОЛО  Работнички -  Младост   0 :   4  XIII КОЛО  Младост -  Работнички   :  
 Струга -  Радовиш   3 :   4  Радовиш -  Струга   :  
 Вардар -  Крива Паланка 2007   2 :   4  Крива Паланка 2007 -  Вардар   :  
 НЕЦ -  Младост 96   1 :   4  Младост 96 -  НЕЦ   :  
 Шампион ФА -  НЕЦ 2   4 :   3  НЕЦ 2 -  Шампион ФА   :  
 V КОЛО  НЕЦ 2 -  Работнички   2 :   4  XIV КОЛО  Работнички -  НЕЦ 2   :  
 Младост 96 -  Шампион ФА   4 :   1  Шампион ФА -  Младост 96   :  
 Крива Паланка 2007 -  НЕЦ   4 :   1   НЕЦ -  Крива Паланка 2007   :  
 Радовиш -  Вардар   1 :   4   Вардар -  Радовиш   :  
 Младост -  Струга   4 :   1   Струга -  Младост   :  
 VI КОЛО  Работнички -  Струга   :    XV КОЛО  Струга -  Работнички   :  
 Вардар -  Младост   :    Младост -  Вардар   :  
 НЕЦ -  Радовиш   :    Радовиш -  НЕЦ   :  
 Шампион ФА -  Крива Паланка 2007   :    Крива Паланка 2007 -  Шампион ФА   :  
 НЕЦ 2 -  Младост 96   :    Младост 96 -  НЕЦ 2   :  
 VII КОЛО  Младост 96 -  Работнички   :    XVI КОЛО  Работнички -  Младост 96   :  
 Крива Паланка 2007 -  НЕЦ 2   :    НЕЦ 2 -  Крива Паланка 2007   :  
 Радовиш -  Шампион ФА   :    Шампион ФА -  Радовиш   :  
 Младост -  НЕЦ   :    НЕЦ -  Младост   :  
 Струга -  Вардар   :    Вардар -  Струга   :  
 VIII КОЛО  Работнички -  Вардар   :    XVII КОЛО  Вардар -  Работнички   :  
 НЕЦ -  Струга   :    Струга -  НЕЦ   :  
 Шампион ФА -  Младост   :    Младост -  Шампион ФА   :  
 НЕЦ 2 -  Радовиш   :    Радовиш -  НЕЦ 2   :  
 Младост 96 -  Крива Паланка 2007    :    Крива Паланка 2007 -  Младост 96   :  
 IX КОЛО  Крива Паланка 2007 -  Работнички   :    XVIII КОЛО  Работнички -  Крива Паланка 2007    :  
 Радовиш -  Младост 96   :    Младост 96 -  Радовиш   :  
 Младост -  НЕЦ 2   :    НЕЦ 2 -  Младост   :  
 Струга -  Шампион ФА   :    Шампион ФА -  Струга   :  
 Вардар -  НЕЦ   :    НЕЦ -  Вардар   :  
Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај