Млади кадети U-12

  

  

 

МЕСТО  ID          Натпреварувач        Екипа  БР. ТУРНИРИ  Државно првенство Телеком 1 Телеком 2 ТОП 8  Вкупно поени 
Пласман Поени Пласман Поени Пласман Поени Пласман Поени
1 178 Александар Јакимовски (178) Крива Паланка 2     1 233 1 233     466
2 129 Ненад Тиловски (129) Телеком НЕЦ 2 2     2 144 2 144     288
3 211 Давид Иванов (211) Телеком НЕЦ 2 2     4 89 4 89     178
4 287 Давид Јоноски (287) Младост 96 2     4 89 8 55     144
5 209 Никола Ѓурчевски (209) Рисови 2     8 55 8 55     110
6 47 Андреј Стојановски (47) Работнички 1         4 89     89
7 347 Кристијан Каламадевски (347) Берово 1         8 55     55
7 355 Леонид Гидалов (355) Студент 1         8 55     55
7 22 Никола Здравески (22) Младост 96 1     8 55         55
10 210 Филип Милковски (210) Рисови 2     пвг 8 у 5     13
11 144 Антонио Аврамски (144) Берово 1         у 5     5
11 305 Давид Давитковски (305) Крива Паланка 1         у 5     5
11 340 Александар Перовски (340) Берово 1         у 5     5
11 24 Марко Стојаноски (24) Младост 96 1     у 5         5
11 45 Масимо Гически (45) Работнички 1     у 5         5
11 288 Ангел Алексоски (288) Работнички 1     у 5         5
17 289 Кристијан Киров (289) Работнички 0                 0
Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај