Прва Лига – Сениори

ПРВА ЛИГА – СЕНИОРИ

 

 Т А Б Е Л А 

  Екипа ОН Победи Порази ДМ ИМ  Разлика Бодови
 1    Телеком НЕЦ 2  10 10  40  4 36  20
 2    К.Паланка 2007  10 35 16  19 18 
 3   Струга (-1)  10 7 3 29 21 16
 4   Кочани  10  5  5  26  26 15 
 5   Мултитекс  10  5  5  22  28 -6  15
 6   Борец ТИМ  10 3  7  23  31 -8 13
 7   Пошта 2  10  2   8  14  34 -20  12
 8  Дебар Маало  10  0   10  11  40  -29  10

 

 


 

I КОЛО Дебар Маало - Пошта 2     2 :    4          VIII КОЛО Пошта 2 - Дебар Маало   4   :   0  
Струга - Борец ТИМ     0    :    4    Борец ТИМ - Струга   1 :   4
Мултитекс - Телеком НЕЦ 2     0 :    4 Телеком НЕЦ 2 - Мултитекс   4 :   0
Кочани - Крива Паланка 2007     0 :    4 Крива Паланка 2007 - Кочани   4 :   2
II КОЛО Пошта 2 - Крива Паланка 2007     0 :    4 IX КОЛО Крива Паланка 2007 - Пошта 2   4 :   2
Телеком НЕЦ 2 - Кочани     4 :    1 Кочани - Телеком НЕЦ 2   0 :   4
Борец ТИМ - Мултитекс     2 :    4 Мултитекс - Борец ТИМ   4 :   3
Дебар Маало - Струга     1 :    4 Струга - Дебар Маало   4 :   1
III КОЛО Струга - Пошта 2     4 :    1  X КОЛО Пошта 2 - Струга   1 :   4
Мултитекс - Дебар Маало     4 :    3 Дебар Маало - Мултитекс   0 :   4
Кочани - Борец ТИМ     4 :    1 Борец ТИМ - Кочани   2 :   4
Крива Паланка 2007 - Телеком НЕЦ 2     2 :    4  Телеком НЕЦ 2 - Крива Паланка 2007   4 :   1
IV КОЛО Пошта 2 - Телеком НЕЦ 2    0 :    4 XI КОЛО Телеком НЕЦ 2 - Пошта 2   :  
Борец ТИМ - Крива Паланка 2007    2 :    4 Крива Паланка 2007 - Борец ТИМ   :  
Дебар Маало - Кочани    1 :    4 Кочани - Дебар Маало   :  
Струга - Мултитекс    4 :    1 Мултитекс - Струга   :  
V КОЛО Мултитекс - Пошта 2    4 :    0 XII КОЛО Пошта 2 - Мултитекс   :  
Кочани - Струга    3 :    4 Струга - Кочани   :  
Крива Паланка 2007 - Дебар Маало    4 :    1 Дебар Маало - Крива Паланка 2007   :  
Телеком НЕЦ 2 - Борец ТИМ    4 :    0 Борец ТИМ - Телеком НЕЦ 2   :  
VI КОЛО Пошта 2 - Борец ТИМ    1 :    4 XIII КОЛО Борец ТИМ - Пошта 2   :  
Дебар Маало - Телеком НЕЦ 2    0 :    4  Телеком НЕЦ 2 - Дебар Маало   :  
Струга - Крива Паланка 2007    1 :    4 Крива Паланка 2007 - Струга   :  
Мултитекс - Кочани    1 :    4 Кочани - Мултитекс   :  
VII КОЛО Кочани - Пошта 2    4 :    1 XIV КОЛО Пошта 2 - Кочани   :  
Крива Паланка 2007 - Мултитекс    4 :    0 Мултитекс - Крива Паланка 2007   :  
Телеком НЕЦ 2 - Струга    4 :    0 Струга - Телеком НЕЦ 2   :  
Борец ТИМ - Дебар Маало    4 :    2 Дебар Маало - Борец ТИМ   :  
Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај