Известување за годишно собрание 2023

Почитувани Членки на ППФСМ,

Подолу може да ги погледнете сите потребни документи за одржување на редовно годишно собрание на ППФСМ кое ќе се одржи на 11 Јуни 2023 година во Берово, во Хотел Ловен Дом, во 12 часот.

Дополнително, Вe покануваме на консултативен состанок на истиот ден во 11 часот во Хотел Ловен Дом, за разгледување на Програма за субвенционирање на тренери за развој на нови играчи во Р.С.Македонија за перидот 2023-2027 година. Материјалот за овој состанок ќе биде презентиран и диструбиран на самиот состанок.

Спортски поздрав

Претседател на ППФСМ

Др. Горан Тиловски, ACCA

 

1. Одлука
2. Јавен Повик
3. Записник
4. Финансиски документи
5. Деловник за работа
6.Полномошно

Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај