Втора Лига – Регион 2 Сениори

 

 МЕСТО   ЕКИПА    ВКУПНО  ПОБЕДИ ПОРАЗИ  Добиени мечеви   Изгубени мечеви   Разлика   БОДОВИ 
      1      Винспин       7              7             0                 28                         6                    22             14       
2 Кратово 7 4 3 19 16 3 11
3 Берово 7 3 4 17 19 -2 10
4 Саса 6 2 4 9 19 -10 8
5 Хепи 7 1 6 14 27 -13 8

 

 I КОЛО Кратово               -      :  
Саса  - Берово              4  :  1 
Хепи  - Винспин  1 :  4
 II КОЛО     Винспин   :  
Берово  - Хепи  4 :  2
Кратово  - Саса  4 :  0
 III КОЛО Саса  -     :  
Хепи  - Кратово  2 :  4
Винспин  - Берово  4 :  1
 IV КОЛО    - Берово   :  
Кратово  - Винспин  0 :  4
Саса  - Хепи  4 :  2
 V КОЛО Хепи  -     :  
Винспин  - Саса  4 :  0
Берово  - Кратово  1 :  4
 VI КОЛО    - Кратово   :  
Берово  - Саса  4 :  0
Винспин  - Хепи  4 :  2
 VII КОЛО Винспин  -     :  
Хепи  - Берово  1 :  1
Саса  - Кратово  1 :  4
 VIII КОЛО    - Саса   :  
Кратово  - Хепи  3 :  4
Берово  - Винспин  2 :  4
 IX КОЛО Берово  -     :  
Винспин  - Кратово  4 :  0
Хепи  - Саса   :  
 X КОЛО    - Хепи   :  
Саса  - Винспин   :  
Кратово  - Берово   :