Втора Лига – Регион 2 Сениори

 

                                                       ТАБЕЛА  ВТОРА  ЛИГА  РЕГИОН  2  ГРУПА  А  
 Место  ЕКИПА  Вкупно   Победи   Порази   Добиени мечеви   Изгубени мечеви   Разлика   Бодови 
1  Зегин Берово  3 3 0 12 3 9 6
2  Саса  3 1 2 7 11 -4 4
3  Кратово 2 1 1 5 7 -2 3
4  Хепи 2 0 2 5 8 -3 2

 

 I КОЛО  Зегин Берово -  Кратово  4  :  1  
 Хепи -  Саса  3  :  4 
 II КОЛО  Кратово -  Саса  4 :  3
 Зегин Берово -  Хепи  4 :  2 
 III КОЛО  Хепи -  Кратово   :  
 Зегин Берово -  Саса  4 :  0 
 IV КОЛО  Кратово -  Зегин Берово    :  
 Саса -  Хепи   :  
 V КОЛО  Саса -  Кратово   :  
 Хепи -  Зегин Берово   :  
 VI КОЛО  Кратово -  Хепи   :  
 Саса -  Зегин Берово   :  
 VII КОЛО  Зегин Берово -  Кратово   :  
 Хепи -  Саса   :  
 VIII КОЛО   Кратово -  Саса   :  
 Зегин Берово -  Хепи   :  
 IX КОЛО  Хепи -  Кратово   :  
 Зегин Берово  -  Саса   :  

 

 

                                                       ТАБЕЛА  ВТОРА  ЛИГА  РЕГИОН  2  ГРУПА  Б  
 Место  ЕКИПА  Вкупно   Победи   Порази   Добиени мечеви   Изгубени мечеви   Разлика   Бодови 
1  Евроспин 3 3 0 12 1 11 6
2  Астраион 3 2 1 9 5 4 5
3  Патриоти 3 1 2 5 8 -3 4
4  Струмица (-1)  3 0 3 0 12 -12 2

 *** - службено добиен натпревар

 I КОЛО  Патриоти *** -  Струмица    4  :   0 
 Евроспин -  Астраион   4 :   1
 II КОЛО  Струмица -  Астраион   0 :   4 
 Патриоти -  Евроспин   0 :   4
 III КОЛО  Евроспин -  Струмица   4 :   0
 Патриоти -  Астраион   1 :   4
 IV КОЛО  Струмица -  Патриоти   :  
 Астраион   -  Евроспин      :  
 V КОЛО  Астраион -  Струмица   :  
 Евроспин -  Патриоти   :  
 VI КОЛО  Струмица -  Евроспин   :  
 Астраион -  Патриоти   :  
 VII КОЛО  Патриоти -  Струмица   :  
 Евроспин -  Астраион   :  
 VIII КОЛО   Струмица -  Астраион   :  
 Патриоти -  Евроспин   :  
 IX КОЛО  Евроспин -  Струмица   :  
 Патриоти  -  Астраион   :  
Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај