Конкурс за младински клубови кои немаат ваучер

Почитувани,
 

Согласно одлуката на Управен Одбор, ППФСМ објавува конкурс за клубовите кои работат со младински школи.

 
Сите заинтересирани клубови ги замолуваме најдоцна до 20 Јуни 2022 година да аплицираат на официјалната адреса на ППФСМ (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) или на е маил technical.secretary.mtta@gmail.com.
Апликација на конкурсот се врши преку пополнување на формата дадена во Прилог на конкурсот.
Изборот на клубовите ќе го изврши комисија формирана од ППФСМ.

Конкурс за младински клубови кои немаат ваучер pages to jpg 0001

Конкурс за младински клубови кои немаат ваучер pages to jpg 0002

Пинг-Понг Федерација на Македонија © 2018 . All Rights Reserved. веб дизајн & хостинг www.Acvilla.eu.mk

Пребарај